Tisztelt Ügyfelünk!


Társaságunk elhivatottságának tekinti, hogy szakértői támogatást nyújtson a gazdasági élet szereplőinek üzletviteli, számviteli és munkaügyi területeken.

Csapatunkat úgy állítottuk össze, hogy az Önök igényeit az üzletvitel és üzletszervezés, a cégalapítás, cégmódosítás, valamint a könyvelés és bérszámfejtés területén teljes körűen ki tudjuk elégíteni.

Kollégáink, akik között okleveles könyvvizsgáló, regisztrált mérlegképes könyvelő, PM engedéllyel rendelkező adótanácsadó, okleveles társadalombiztosítási ügyintéző van, a Kovács Tamás Gábor Ügyvédi Iroda jogi támogatásával a hatályos jogszabályok mindenkori ismeretével állnak az Önök rendelkezésére.

A szakmai felkészültség mellett nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel való kapcsolattartásra. Belső folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy rugalmasan tudjunk illeszkedni az Önök egyedi igényeihez is.

Nálunk a gyakorlottság és a kreativitás az elkötelezettséggel párosul.

Szerződéseinket, amelyekben kiemelt hangsúlyt fektetünk a vállalt feladatainkhoz kötődő kötelezettségeinkre, felelősségbiztosítással támasztjuk alá.

Örömünkre szolgálna, ha szakértelmünkkel az Önök vállalkozását is támogathatnánk.
​Időpontegyeztetés: 06-30-517-0604 (h-p: 9.00-17.OO)

E-mail cím: algiduszkft@gmail.com
Facebook
Google+
Blogger
Oldalunk mobilbarát verzióval is rendelkezik!