Cégalapítás, cégmódosítás

- a jog elsőbbsége
Társaságunk a Kovács Tamás Gábor Ügyvédi Iroda ügyvédi közreműködésével vállalja cégalapítás, cégmódosítás lebonyolítását, a szükséges dokumentumok Cégbírósághoz történő benyújtását.

Előre egyeztetett időpontban az Ügyvédi Iroda képviselője személyesen áll az Ön rendelkezésére és válaszol a dokumentumokkal kapcsolatos jogi kérdésekre.

Azonos szolgáltatási díj mellett igény szerint, akár csak egyszeri személyes találkozóval lebonyolítható a cégalapítás, cégmódosítás. Spóroljon időt magának, kérje egyszeri találkozós szolgáltatásunkat!

Hívjon! : 06-30-517-0604 (h-p: 9.00-17.00)
Írjon! : algiduszkft@gmail.com

A cégalapítás, cégmódosítás szolgáltatási díja: 20.000 HUF+ÁFA. Az eljáráshoz szükséges aláírási címpéldányt az Ügyvédi Iroda tetszőleges számban ingyenesen készíti el Önnek.

Amennyiben bennünket választ könyvelőjének is, akkor a cégalapítás szolgáltatási díját elengedjük.
 
A cégalapításhoz, cégmódosításhoz kötődően fizetendő még cégbírósági illeték (összege függ az eljárás fajtájától), közzétételi díj (3.000 HUF), valamint a társaság székhelyéhez kötődő tulajdoni lap kötelező lekérdezésének díja (3.600 HUF/ ingatlan).

Egy megfelelően előkészített cégalapítási, vagy cégmódosítási kérelemmel késedelem nélkül elérhető a cégbírósági bejegyzés. Társaságunk elkötelezett abban, hogy az Ön vállalkozása vagy cégadatának változása a Cégbíróságon késedelem nélkül kerüljön bejegyzésre.

Keressen bennünket! 
​​​
Időpontegyeztetés: 06-30-517-0604 (h-p: 9.00-17.00),

E-mail: algiduszkft@gmail.com
Facebook
Google+
Blogger
Oldalunk mobilbarát verzióval is rendelkezik!